HÅP

Helt siden jeg var innlagt på radiumen for snart to år siden, har pappa brukt dette armbåndet i alle anledninger. I dag når han våknet var dette ødelagt, og perlene med cancer var borte fra strikken.

Mamma sendte meg snap av det, og like etter jeg hadde åpnet den, så ringer hun meg. Hun forteller ivrig hvordan armbåndet ser ut nå, selv om jeg akkurat har sett ett bilde av det. Den første tanken til mamma og pappa hadde vært at det var ett ¨tegn¨ på at kreften kanskje var borte, noe de syntes var en helt perfekt start på dagen. 

Håp er noe vi kan finne over alt, i de rareste ting og - også ingenting - det kan bare dukke opp. Det viktigste er å være åpen for å håpe. Jeg har siden dag 1 hatt håpet med meg, og dagen i dag har vært ekstra bra!

Følg @kreftutenfilter på Instagram

Følg @kreftutenfilter på Instagram