Godt nytt år

2018 har utvilsomt vært det året med de største utfordringene og forandringene for meg noen sinne. Jeg har måttet lære meg å leve med en sykdom som vil ta livet av meg.

Jeg har vært igjennom en behandling som har endret utseendet mitt og gjort meg utrolig sliten, jeg har hatt mange dager der jeg ikke har klart å gjøre noe annet enn å sove. Dette har vært tungt, men har også lært meg utrolig mye.


Jeg har valgt å være åpen om sykdommen, noe som har vært veldig riktig for meg. Jeg har fått lov til å være med på forskjellige intervjuer som har resultert i at enda fler har sjekket seg, tatt HPV-vaksinen og noen sier de til og med begynt å sette mer pris på livet etter de leste eller hørte om min historie! Det er stort for meg å kunne være en person som gjør en sånn forskjell. Jeg er heldig som har en helt fantastisk familie og venner som støtter meg, stiller opp og bryr seg. Jeg vil også takke alle dere som følger meg og bryr seg om meg med tilbakemeldinger og heiarop - uten dere hadde jeg ikke vært sterk på samme gode måten.

Håper dere alle får ett godt nytt år!

Følg @kreftutenfilter på Instagram

Følg @kreftutenfilter på Instagram