Den store kuledagen

14. september i år deltok jeg på Den Store Kuledagen for 5. gang og for første gang som medhjelper under arrangementet. Jeg sitter nå i styret i Sarkomer og er takknemlig for at jeg får bidra til å spre kunnskap om bein- og bløtvevskreft. 

Sarkomer gul.jpg

Den Store Kuledagen er et arrangement for mennesker som har eller har hatt sarkom og deres pårørende. Det er en unik mulighet til å møte andre som er i lignende situasjon, få faglig påfyll, møte kjentfolk og hygge seg med god mat og underholdning. 

Programmet er alltid innholdsrikt og variert. Det er faglig innhold med det siste innen forskning, flotte og inspirerende foredrag, quiz og overraskelser. 

Det er mange grunner til at jeg har deltatt år etter år. Jeg blir alltid inspirert av de flotte foredragene som holdes og det er så utrolig hyggelig å møte venner og bekjente, som jeg har blitt kjent med i løpet av mine 6 år etter kreftbehandlingen. 

Hvert år har jeg reist hjem igjen med ny kunnskap og en følelse av å være del av et stort fellesskap. Jeg får se med mine egne øyne at jeg ikke er alene. I salen sitter det nemlig 250 andre mennesker som alle, på en eller annen måte er berørt av sarkom. Det gjør inntrykk. 

Fanehallen.jpg
Margrethe MyhreComment