Rekonstruksjon av puppen

Wæææ, nå står rekonstruksjon av puppen for tur! I dag var jeg på prep på Bærum Sykehus med lege, anestesilege og sykepleier for å sjekke at det fysiske er på stell, og få informasjon om hva de skal gjøre. Blodprøver tatt og alt er klart. Jeg må bli over natten så det er en større operasjon enn jeg trodde. Det blir jo kjempespennende!

Så på tirsdag kl 07.00 skal jeg være klar, på fastende mage med sexy kompresjonsstrømper og spesial bh til etter operasjonen. Jeg skal være klar jeg! Gruer overhode ikke for noe, er bare litt spent på hvordan det blir. De skal først fjerne gammelt arrvev fra operasjonen jeg hadde for 2 år siden og så fylle på med fett de henter fra siden av magen, og så lage til brystvorte og aorta. Så nå kommer jeg ut med DEN midjen og DE puppene, ha ha!

IMG-0563.jpg
Linda HamsundComment