Jeg er Ida - ikke kreft

For et år siden våknet jeg snakkende fra narkosen. Jeg husker ikke hva jeg snakket om, men jeg husker jeg var forberedt på at kreften var tilbake. Jeg var bare ikke forberedt på beskjeden om at jeg aldri ble frisk igjen. 

I dag har jeg levd med uhelbredelig kreft i et helt år. Jeg har klart å få sykdommen til å bli en del av hverdagen min, ikke være hverdagen min. Jeg klarer å leve ett ganske så normalt liv, jeg klarer å tilrettelegge for meg selv så jeg klarer det jeg vil. Jeg lar ikke sykdommen styre livet mitt - men jeg må godta at den er der. Livet mitt har på ingen måte stoppet opp, jeg har heller fått ett spark i ræva på å klare å leve det. Jeg har dager jeg er dårlig, jeg har ting som hemmer meg i hverdagen, jeg har en kreftdiagnose hengende over meg - men jeg er så sinnsykt heldig som har en psyke som spiller på lag med meg. Jeg er Ida - ikke kreft.

F1E001C9-23D6-4DC5-BC81-472326DC38AE.JPG