Dette er mine bekymringer, ikke noen svar som kommer fra legen!

Jeg har vært så sikker på at dette mulige tilbakefallet ikke har vært reelt, frem til i går.

I går var jeg utrolig sliten, noe som har en naturlig forklaring. Men midt på dagen i går begynte jeg å kjenne på et ubehag/smerte, som jeg ikke har kjent på siden januar/februar i fjor, smerten som gjorde meg oppmerksom på tilbakefallet. Jeg kjenner på samme følelsen i dag, og vil si at jeg er ganske sikker på at kreften er aktiv igjen. Jeg klarer ikke helt å legge fra meg tanken nå, og den har egentlig surra i hodet siden i går. Jeg vil egentlig nekte for hele greia, jeg vil ikke fortelle om smertene til noen, jeg vil ikke bekymre mine nærmeste med mine tanker og følelser akkurat nå - men jeg kan ikke bære på det alene. Jeg har hatt tankene for meg selv i over ett døgn, sagt at det går bra, men det gjør det ikke! 

Jeg er nok i det rareste humøret jeg noensinne har vært i: Jeg svever litt på en lykkesky etter helga, og har det egentlig ganske bra. Men samtidig har jeg det veldig vanskelig med tankene om tilbakefall, som for meg er veldig virkelige nå. 

@kreftutenfilter

@kreftutenfilter

Det kan være stentet, det kan være mye annet som gir meg dette ubehaget - men nå er ikke tankene mine der lenger. Det ene øyeblikket er jeg høyt oppe av lykke, i det neste er jeg langt nede av usikkerhet.