Jeg elsker høsten

Jeg elsker høsten. Fargene, lukten og den skarpe lufta. Fuglene som trekker mot sør og vi som trekker nærmere peisen. Og kunne gå ut og trekke frisk luft inn i lungene og kjenne at du er til. En ubeskrivelig følelse!

Jeg elsket ikke høsten i fjor. Jeg elsket ikke fargene, lukten og den skarpe lufta som kom inn gjennom den lille åpningen i vinduet. Jeg kunne ikke bare gå ut og trekke frisk luft inn i lungene. Jeg kunne ikke kjenne at jeg var til.

Men jeg kjente varmen. Varmen i rommet. Varmen fra de fantastiske sykepleierne og legene. Fra alle som var på besøk. Varmen fra den lengste knusekosen til sønnen min. Fra den lille bylten som var avhengig av meg. Varmen fra en hånd som holdt rundt min og sa at dette går bra, dette skal vi klare.

I år elsker jeg høsten igjen! Jeg elsker fargene, lukten og den deilige skarpe lufta! Idag var jeg ute og gikk en lang tur og kjente hvor deilig det er å være til!

IMG_0705.jpg
Elise Skare EriksenComment