Cart 0

SAMMEN ER VI STERKE!

0E2A9E08-235A-4FB8-A29D-B3FBD9F13113.jpg
 
 

vår visjon:

Å leve er mer enn å overleve

Vi legger til rette for medmenneskelig støtte, gode verktøy og målrettede aktiviteter, for at personer behandlet for kreft skal finne sin vei videre i livet.

 
 
 

Mentorskapsprogram

Det finnes i dag et udekket behov for støtte til personer som er behandlet for kreft. Dette gjelder også for dem som lever med kreftsykdom. Mangel på oppfølging kan føre til psykiske og fysiske lidelser. Samfunnet bruker store ressurser på kreftbehandling, men etter at den er avsluttet opplever mange at de er overlatt til seg selv. Ofte med store utfordringer. Fordi antall personer som lever videre etter sin kreftbehandling øker, er dette på vei å bli et stort problem. Kreftkompasset ønsker å legge til rette for bedre oppfølging etter kreftbehandlingen.

Jeg liker ikke å tenke eller vise at diagnosen har påvirket meg bemerkelsesverdig, men realiteten er at den har tatt livsgnisten fra meg
— kvinne, 34 år, fem år etter behandlingen
 
Bakgrunnsfarge.jpg
 

Butikken vår

Kreftkompasset lager armbånd med mening.

Elastisk perlearmbånd med glassperler og teksten "Hver dag teller" og "Håp". Alle armbånd er unike og håndlaget av Kreftkompasset. Finnes i størrelsene 14 (barn), 16, 17, 18 og 19 cm.

Kjøp armbånd og støtt virksomheten til Kreftkompasset.

fullsizeoutput_2b6d.jpeg

Vår podkast

Kreft kan være trist, vondt og urettferdig men kreft kan også være mot, håp, humor og glede. Lytterne vil få innblikk i hverdagen til personer som har fått behandling for kreft, deres pårørende, etterlatte, helsepersonell og politikere. En podkast som berører.

Lytt her

 

Bloggen vår

Etter å ha jobbet mer enn 20 år i kreftomsorgen har vi møtt mange personer som er blitt rammet av kreft. Kreft berører ikke bare den som blir syk, men også alle de som er rundt. Som sykepleiere har vi blitt kjent med mange pasienter, pårørende og andre relasjoner til den som har fått kreft. Mange av disse møtene er sterke opplevelser som vi for alltid vil huske.

I denne bloggen deler vi tanker og erfaringer som sykepleiere. Du vil også møte gjestebloggere som deler sine historier og opplevelser med oss alle.

Bakgrunnsfarge smal.png
 

Kontakt oss

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan du enten send en e-post, ringe eller bruke kontaktskjemaet nedenfor.

+47 97 06 48 34
kontakt@kreftkompasset.no

Navn *
Navn