To år har gått siden diagnosen

Litt mer om meg, jeg fikk påvist kreft med spredning for ganske nøyaktig 2 år siden nå. Det gikk utrolig fort fra fastlegen til ferdig operert, 10 dager, og det er jeg så kjempe glad for.

Men skal innrømme at jeg ikke tok innpå meg hva det egentlig innebar midt i det.  Så var det å bite tenna sammen og ta behandlingen de tilbød meg. Alt er frivillig, og jeg måtte tenke litt ang cellegift, men så fant jeg raskt ut at jeg ikke tør la være. Viktig å se på statistikkene som finnes. Veldig spesielt å få cellegift og se hvordan kroppen reagerte. Og det er jo ikke rart, det er jo gift! Og dette kjenner jeg på enda, faen også. Dette fikk jeg ikke beskjed om. Kun at man kunne bli kvalm osv og selvsagt miste håret, men dette som er nå, nei det sa ingen noe om.

Resized-20191003-212849.jpg

Sitter idag og nyter en fantastisk utsikt. Jeg bor for tiden på hytta til kjæresten min i Holmsbu, og her ser jeg vannet. Årstidene, nå har vi gått fra sommer til høst. Lever tett på naturen. Hatt en fin formiddag, blitt intervjuet til en artikkel som Brystkreftforeningen skal utgi, og det var en flott prat med journalisten. Spennende, er optimistisk angående fortsettelsen min!

Linda Hamsund1 Comment